Upute za dolazak do Studia Balans motornim vozilima, autobusom ili pješice do završetka radova na Lapadskoj obali (besplatan parking)

U koliko je rampa na ulazu u Lapadsku obalu otvorena, kao korisnik usluga Studio Balansa, možete se slobodno voziti do Hotela Lapad u čijem kompleksu se nalazi Studio Balans, na adresi Lapadska obala 37.

U koliko je rampa na ulazu u Lapadsku obalu zatvorena, nazovite recepciju Hotela Lapad na broj: 020/455-554 i osoblju recepcije recite da dolazite u Studio Balans. Nakon poziva pričekajte trenutak do otvaranja rampe.
U koliko ne uspijete uspostaviti kontakt sa recepcijom hotela, nazovite broj Studia Balans 098/987-4659. U koliko u tom trenutku nisam zauzet i mogu odgovoriti na Vaš poziv, otvoriti ću rampu.
U slučaju da niti jedna opcija ne uspije, pokušajte ponovno nazvati jedan od brojeva ili nazovite jedan od brojeva sa table koja se nalazi pokraj rampe i zamolite da Vam otvore rampu.
Lapadska obala trenutno ima status gradilišta, pa se cijelom dužinom ulice krećete na vlastitu odgovornost.

U koliko se radovi odvijaju na sredini ceste i nije moguće prometovati Lapadskom obalom, rampa će biti blokirana i neće se moći podići, pa je u tom slučaju koristite rezervnu opciju prilaza hotelu sa druge strane Lapadske obale, preko kvarta Orsan. U ovom slučaju do hotela možete voziti oprezno u suprotnom smjeru, obzirom da je Lapadska obala i službeno gradilište, na vlastitu odgovornost.

Parking

Prilikom približavanja hotelu, pedeset metara prije Hotela Lapad sa lijeve strane se nalazi rampa parkinga hotela. Pozvonite na portafon pokraj rampe i pričekajte do javljanja osoblja recepcije hotela. Za vrijeme tretmana parking je besplatan.
U koliko dolazite u suprotnom smjeru ulice, hotelski parkig će Vam se nalaziti sa Vaše desne strane 50 metara iza hotela.

Nakon što parkirate automobil, krenite prema prolazu koji vodi do bazena. Prije bazena sa Vaše desne strane se nalazi velika kamena zgrada. Uđite na predzadnja vrata u veliki hol koji je ujedno i čekaonica Studia Balans. U čekaonici pričekajte vrijeme Vašeg termina. Vizualno objašnjenje možete pronaći na dnu ove stranice.

Na izlazu sa parkinga pričekajte ispred rampe nekoliko trenutaka i rampa će se sama otvoriti, a zatim skrenete lijevo u ispravnom smjeru prema izlazu sa Lapadske obale.


Autobusom ili pješice                      

U koliko dolazite autobusom, najbliži način da dođete do Studia Balans je da linijom broj 6 dođete do samoposluge Studenac (Pemo Trade) (na početku Ulice od batale) ili do autbusne stanice Pošta Lapad, od koje Vas svega nekoliko minuta dijeli do Hotela Lapad u kojem se nalazi Studio Balans.

Koristite glavni ulaz u hotel ( Drvena zelena vrata na velikoj kamenoj zgradi).
Veliki hol u koji ćete ući prilikom ulaska u zgradu je ujedno i čekaonica Studia Balans.
U čekaonici možete pričekati vrijeme Vašeg termina.

Objašnjenje dolaska u Studio Balans sa parkinga kroz slike: