Važna obavijest!

U tijeku su radovi na preuređenju Lapadske obale. Lapadskom obalom ne prometuje javni gradski prijevoz, a uskoro će promet biti zatvoren i za tranzit motornih vozila, međutim prilaz svim privatnim i poslovnim objaktima, kao i Studiu Balans će tijekom svih faza radova biti omogućen kako automobilom tako i pješice.

Lapadska obala trenutno ima status gradilišta, pa se cijelom dužinom obale krećete na vlastitu odgovornost.

Hvala na razumjevanju.


Automobilom, motorom ili Taxijem ( prolaz do hotela omogućen – besplatan parking )

Ispred ulaza na Lapadsku obalu se nalazi znak gradilišta, pa znak prilikom dolaska slobodno zaobiđite, a nešto dalje se nalazi i rampa. U koliko je rampa otvorena, slobodno prođite, a u koliko je zatvorena nazovite racepciju Hotela Lapad na broj: 020/455-554 ili na 020/ 455-554 i recite da dolazite u Studio Balans, pa će osoblje recepcije otvoriti rampu. U koliko ne uspijete uspostaviti kontakt sa recepcijom nazovite broj Studia Balans 098/987-4659, pa u koliko u tom trenutku nisam zauzet i mogu se javiti otvoriti ću Vam rampu. U slučaju da niti jedna opcija na uspije, strpite se do povratnog poziva ili pokušajte ponovno nazvati jedan od brojeva.

Kada se približite hotelu, pedeset metara prije Hotela Lapad sa lijeve strane se nalazi rampa od parkinga. Pozvonite na portafon pokraj rampe i pričekajte do javljanja osoblja recepcije hotela. Po nekad je potrebno malo pričekati do otvaranja rampe jer se može dogoditi da je osoblje recepcije zauzeto. U koliko Vas osoblje recepcije pita gdje idete, recite da dolazite u Studio Balans. Za vrijeme tretmana parking je besplatan. Na izlazu sa parkinga pričekajte ispred rampe nekoliko trenutaka i rampa će se sama otvoriti.

Nakon što parkirate automobil, krenite prema prolazu koji vodi do bazena. Prije bazena sa Vaše desne strane se nalazi velika kamena zgrada. Uđite na predzadnja vrata u veliki hol koji je ujedno i čekaonica Studia Balans. To je ujedno i stražnji ulaz u zgradu. U čekaonici pričekajte vrijeme Vašeg termina. Vizualno objašnjenje možete pronaći na dnu ove stranice.


Autobusom ili pješice                      

U koliko dolazite autobusom, najbliži način da dođete do Studia Balans je da linijom broj 6 dođete do samoposluge Pemo Trade na dnu Batale, do autobusne stanice ispred Lapadske škole na vrhu Batale ili do Pošte Lapad, a onda ste za svega nekoliko minuta ispred Hotela Lapad gdje se nalazi Studio Balans.

Koristite glavni ulaz u hotel ( Drvena zelena vrata u velikoj kamenoj zgradi sa voltovima na prvom katu). U koliko je glavni ulaz hotela zaključan, uđite kroz veliku metalnu ogradu u predvorje hotela sa desne strane glavnog ulaza gdje se nalazi bazen ili preko parkinga sa lijeve strane ulaza u hotel.

Oba smijera vode do stražnjeg ulaza u veliku kamenu zgradu u kojoj se nalazi Studio Blanas.
Veliki hol u koji ćete ući prilikom ulaska u zgradu je ujedno i čekaonica Studia Balans.
U čekaonici možete pričekati vrijeme Vašeg termina.

Objašnjenje dolaska u Studio Balans sa parkinga kroz slike: