Onog trenutka kad ste odlučili doći na tretman, potrebno je unaprijed rezervirati termin. Obično se na termin čeka nekoliko dana.

Najbolji i najjednostavniji način naručivanja i informiranja je putem mobitela na broj: 098/987 – 4659, a to možete napraviti i putem E  mail poruke, facebooka, whats up – a, vibera i telagrama.

Kada rezervirate termin poželjno je da se putem ove internet stranice informirate o tretmanima i ponudama koje se nude, a ukoliko Vas zanima i nešto više o tretmanima, informacije možete pronaći na internetu ili ćete informacije dobiti na samom tretmanu.

Na tretman je potrebno doći na vrijeme. Termin se može otkazati najkasnije 24 sata prije, u protivnom zadržavam pravo naplatiti zakazano vrijeme.

Tretman izgleda tako da se kratko porazgovaramo i upoznamo, a onda napravimo anamnezu i pregled.

U koliko imate liječničku dokumentaciju poželjno je da je donesite sa sobom. Kada dobijemo uvid u vaše stanje, probleme, očekivanja, slijedi tretman.

U razgovoru sa klijentom iz spektra tretmana koje nudim odaberem jednu ili više tehnika koje u tretmanu primjenim. Nakon toga procjenjujem koliko bi tretmana bilo potrebno da se određeno stanje poboljša ili skroz izliječi. Nakon sugestije, klijent sam odlučuje koliko će tretmana uzeti ili to odluči sa vremenom.

Kod određenih stanja potreban je samo jedan tretman da se stanje potpuno izliječi, dok je kod nekih stanja potrebno 4 ili 5 tretmana u vremenskom periodu od mjesec do mjesec i pol dana. Svi oni koji žele svoje stanje održavati i preventivno koristiti tretmane, to svakako mogu odabrati i dolaziti na tretmane jednom tjedno, jedan put u dva tjedna ili jednom mjesečno, po želji.

U svakom slučaju u Studiju Balans ćete dobiti potpuni uvid u vaše stanje, dobit ćete konkretne smjernice što napraviti da sami sebi pomognete i olakšate, i što je najvažnije, dobiti ćete kvalitetan tretman. Za vrijeme tretmana možete pitati sve što Vas zanima. Dobiti ćete informacije o samom problemu koji Vas muči, o zdravom načinu života, prehrani, bavljenju aktivnostima, vježbanju i zdravom spavanju. U koliko Vam određenu informaciju ne mogu pružiti, usmjeriti ću Vas na mjesto gdje ćete potrebne informacije dobiti iz prve ruke.

UNAPRIJED ZAHVALJUJEM NA UKAZANOM POVJERENJU!

DOBRO DOŠLI!