Vlaho Bratoš, rođen u Dubrovniku 8. srpnja 1985. godine.
Nakon upisane prve godine studija fizioterapije u Mostaru 2004. godine, počinje moje intezivno bavljenje fizioterapijom i zdravljem općenito. Nakon uspješno završene prve godine studija u Mostaru, upisujem drugu godinu studija fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, a godinu iza upisujem i treću godinu studija. Kao apsolvent se više počinjem zanimati za fizioterapijski rad u sportu, te 2007. godine odlazim na osam mjeseci volontirati u Nogometni klub Dinamo Zagreb sa prvom momčadi.
Nakon toga upisujem Specijalistički diplomski studij Fizioterapije u Zagrebu, smjer mišićno koštana fizioterapija.
Nedugo zatim, dobivam staž u struci i počinjem raditi u „Poliklinici za reumatske bolesti fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Drago Čop“. Nakon osam mjeseci rada selim se u „Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice“ na odjel fizikalne medicine i rehabilitacije, a nakon toga na odjel kirurgije i intezivne njege. U tom periodu pohađam „Cyriax“ edukaciju za fizioterapeute.
Nakon uspješno odrađenog staža, završenog specijalističkog studija dobivam poziv od mlade nogometne reprezentacije s kojom surađujem na nekoliko utakmica gdje također stičem dodatni uvid i iskustvo u radu sa sportašima.
U nekoliko navrata odlazim u Mostar gdje učim Japanske tehnike akumpresure od terapeuta Joce Govedarice koji u tom periodu tretira svjetski uspješne sportaše Novaka Đokovića (tenisač), Daria Srnu, Filippa Inzaghija (nogometaši).
Nakon Mostara, odlazim u Sloveniju i u Ljubljani se specializiram za „Bowen terapiju“ kod gospođe Jelke Slapar (Australia). Kroz praksu i rad sa pacijentima dobivam dodatno znanje i vještine, sklapam alternativnu i klasičnu medicinu i kroz samostalan rad uspješno počinjem pomagati svojim klijentima.
Nakon dvije godine rada u Zagrebu i na relaciji London – Zagreb, a u ljetnim mjesecima suradnje sa wellness centrima u Dubrovniku i Cavtatu, otvorila se potreba za prostorom u kojem bi pružao svoje usluge i prenosio znanje svojim klijentima. Unatoč mnogim ponudama za posao 8.7.2013. sa punih 28 godina, otvaram vlastitu praksu, a 1.12.2013. ulazim u svoj prostor u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu.
Nakon dvije i pol godine uspješnog samostalnog rada u Zagrebu u potrazi za novim izazovima, znanjima i iskustvima se selim u Minhen gdje živim i radim u fizioterapijskoj praksi TPZ Pullach i Solln, te povremeno surađujem sa rehabilitacijskom praksom Dr. Ninković u postoperativnoj rehabilitaciji. Dr. Ninković je svjetski priznati rekonstruktivni i plastični kirurg, dok je njegova supruga fizijatrica Dr. Marina Ninković voditeljica prakse i rehabilitacije sa velikim znanjem i iskustvom.
Nakon što sam naučio njemački jezik, pokupio znanje i iskustvo u inozemstvu odlučujem se preseliti u Dubrovnik gdje 1.3.2019. godine otvaram svoj studio u kompleksu Hotela Lapad pod nazivom Studio Balans.